Varmt välkommen att ansöka till konstutställningen Vintersalong 2023 på Knivsta Centrum för idrott och kultur

 

Skapar du konst? Foto, skulptur, tavlor eller kanske något helt annat? Välkommen att söka till konstutställningen Vintersalong 2023 på CIK! Temat för salongen är ”Knivsta 20 år” och alla med anknytning till Knivsta kommun kan söka. Ansök före 10 november.

 

Vem kan söka:
Alla med anknytning till Knivsta kommun kan söka. Vi välkomnar såväl professionella konstnärer som amatörer och nybörjare.

 

Tema och bedömning:
Temat för salongen är Knivsta 20 år. Alla inkomna verk bedöms av en jury som gör ett urval och sätter samman utställningen till en fin och intressant helhet. Vi ser gärna verk som lyfter historia, samtid eller framtid, resonerar kring Knivsta som plats och dess utveckling samt utstrålar skaparglädje, kreativitet och humor.

 

Konstverken:
Alla verk som väljs ut till salongen ska vara i utställbart skick och till salu. 1-3 verk per person. Alla tekniker och uttryck välkomnas.

 

Så ansöker du:
Skicka ett mejl till jon.hulander@knivsta.se med bilder på de verk du vill bidra med, en beskrivande text samt lite information om dig själv. Ansök senast fredag 10 november. Inlämning av verk på CIK sker under vecka 47.

 

Utställningen öppnar:
Lördag 25 november kl 15.00. Mer information följer – håll utkik här!