MÖTESLOKALER

Glasäpplet

Glasäpplet är ett flexibelt rum som möbleras efter behov. Ett naturligt ljus från stora fönster flödar in i lokalen på fjärde våningen och luftrummet intill bjuder på vy över konstverket Moves.

Glasäpplet är utrustat med skärm samt ljudförstärkning och lokalen, som lämpar sig för allt från dans och uppsjungning till kreativa samtal och möten, är möblerbar vid behov.

Stormhatten

Konstklädda väggar pryder denna intima lokal som ligger centralt nära huvudentrén.

Stormhatten lämpar sig väl för möten och samtal i mindre grupp, upp till 12 personer. Lokaler är utrustad med modern touchskärm med whiteboard.

Boka Stormhatten via vår e-tjänst

Scenen

Från andra våningen i huset når du Scenlokalen som erbjuder fantastiska möjligheter för ett skräddarsytt evenemang som konsert, teater, dans, middagsevenemang, konferenser eller biovisning. Scenen är av mellanstor kategori, enligt Riksteaterns mått, en Blå +.

Lokalen har en publikkapacitet för hela 398 sittande varav 6 tillgänglighetsanpassade, fördelat på balkong samt en Gradäng som är infällbar för att ge plats för större golvyta. Med en variabel akustik så lämpar sig lokalen både till akustiska framträdanden samt förstärkta.

Stjärnvalvet

Stjärnvalvet är en öppen yta på plan 2 som inbjuder till spontanbesök. Har du tur pågår en tillfällig konstutställning, detta hindrar dock inte möjligheten att hyra ytan.

Med sina 156 kvm är möjligheterna många. Mingel, öppna föreläsningar och utställningar är några exempel på lämpliga aktiviteter.

KONTAKTA OSS

Flera av våra lokaler kan du boka via vår e-bokningstjänst. Har du frågor om våra lokaler eller behöver hjälp med e-tjänsten är du varmt välkommen att kontakta bokningsenheten.

 

Vi hjälper dig gärna med din bokning!

Telefon: 018-34 76 44

 

E-post: bokning@knivsta.se

 

Här kommer du till vår e-bokningstjänst