Laddar Evenemang

Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Svenska rocklegender

3 mars, 16:00 - 17:50

250kr

 

En varm, musikalisk och humoristisk nostalgiresa till de gyllena åren 56-63 då Sverige fick sina ”egna” idoler. Givetvis med starka amerikanska influenser men ändå med en äkta ”svensk” touch.

 

En varm, musikalisk och humoristisk nostalgiresa till de gyllena åren 56-63 då Sverige fick sina ”egna” idoler. Givetvis med starka amerikanska influenser men ändå med en äkta ”svensk” touch. Owe Thörnqvist, Rock-Olga, Lill-Babs, Rock-Ragge, Little Gerhard, Siw Malmqvist m.fl.

Och vilka låtar! Beono Sera, Varmkorv Boogie, What you’ve Done to me, Den siste Mohikanen, Dagny Tweedle Dee m fl. Ja, det här är allsångsklassiker som alla kan sjunga med i även om man aldrig hört dem förut. Så pass klassiska är de!

Det blir nostalgi, skratt, allsång och ja, kanske en och annan tår också. Vi ger 100% garanti för sväng, humor, fart och fläkt! På scenen står:

 

Sveriges mest passionerade Elvis-fantast – Kent Wennman

Hela Upplands sångfågel – Anna-Karin ”ako” Nytell-Oldeberg

Gitarrmästaren från Vassunda – Ulf Holmberg

Enköpings Rockabilly – Kung Stefan ”Slappin´Steve” Persson

Uppsalas svängigaste trumslagare – Daniel Ohlsson.

 

Fun facts: Det avsnitt av ”Allsång på Skansen” som haft mest tittare genom tiderna är då den svenska rocken hyllades och då Rock-Ragge, Little Gerhard, Burken och Rock-Olga var huvudartisterna)

Köp biljett

Detaljer

Datum:
3 mars
Tid:
16:00 - 17:50
Kostnad:
250kr
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Scenen
Parkvägen 31 A
Knivsta, Knivsta 74175
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Kulturhjältarna
Telefon
Jimmy 0706999908
Visa Arrangör-webbplats