Laddar Evenemang

Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Standup på CIK med Fritte Fritzson

16 november, 2023, 19:00 - 21:00

180 kr – 250 kr

 

På spåret-vinnaren och Knivsta-profilen Fritte Fritzson kommer till CIK för en kväll med humor, reflektioner och återblickar! Tillsammans med komikerna Sara Jägborn och Flakrim Fejzullahu blir det en härlig standupshow ni inte får missa.

Fritte Fritzson växte upp i Knivsta och gjorde sitt allra första framträdande på Staffansgården. Han har varit ståuppkomiker sedan 2006 och uppträder regelbundet på Norra Brunn, RAW och andra stora scener. Tillsammans med Marcus Johansson driver han även klubben Oslipat som idag finns i sex städer, bland annat på Katalin i Uppsala. Fritte är också programledare för poddarna Allt du velat veta och Fyra meter. Säsongen 2022/23 gjorde han succé i TV-klassikern På spåret, där han efter en rafflande uppgörelse stod som slutsegrare tillsammans med Marie Agerhäll.

Den 16/11 återvänder Fritte till hembygden för ett sällsynt framträdande på Knivsta CIK– missa inte det!

Flakrim Fejzullahu är en av landets mest lovande ståuppkomiker, med en mix av knivskarp observationshumor och överraskande punchlines. Hans skämt kan vara både subtila och med rejäl svärta, men aldrig elaka. Flakrim kör regelbundet på RAW och Maffia Comedy i Stockholm och var nyligen supportkomiker för den amerikanske komikern Jim Gaffigan på Chinateatern. Flakrim medverkar ofta i olika poddar och har även gästat Knivsta Comedy Club vid ett par tillfällen.

Sara Jägborn är bördig från Värmland och beskriver sig själv som en ”blond burdus komiker”. Hennes stil är varm och lätt att relatera till, men kan också bita till lite ibland i sin humor. Tillsammans med Birgita Klepke och Agneta Stefansson satte hon upp föreställningen ”Så tänker jag” på bland annat Scalateatern i Stockholm, och hon driver också klubben Standup på Jessies i Huddinge.

Längd: ca 110 min inkl. paus

Biljettpris: 250 kr Ordinarie, 180 kr Pensionär/under 25 år

Standup på CIK arrangeras i samarbete med Knivsta Comedy Club

Köp biljett

Detaljer

Datum:
16 november, 2023
Tid:
19:00 - 21:00
Kostnad:
180 kr – 250 kr
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , , , , ,

Plats

CIK
Parkvägen 31A
Knivsta, 74175 Sverige
+ Google Map
Telefon
018-34 76 44
Visa Plats-webbplats

Arrangörer

Knivsta Centrum för idrott och kultur
Knivsta Comedy Club