Laddar Evenemang

Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Julkonsert – Solala med Låtar & Läten

2 december, 2023, 16:00 - 18:00

300 kr

 

Solala skapar otrolig julstämning med minst sagt egna tolkningar av både svenska och internationella julklassiker tillsammans med Knivstakören Låtar & Läten.

En vinterkväll 2012 träffades tre vänner hemma i ett trångt och stökigt kök i Göteborg. Några timmar senare hade de gjort sitt första arrangemang och med det startat en ny genre inom svensk vokalmusik. Nu, tio år, miljoner visningar och hundratals konserter senare, är det Sveriges största vokalakt. Solala beskrivs som en vokal powertrio och har med ett unikt tonspråk, bländande stämföring och en minst sagt varierad repertoar ackompanjerad av hemmasnickrade rytminstrument skrivit om boken om hur sång i grupp kan låta. Publiken har via deras sångvideos från köket växt lavinartat under åren och har gått från köket till konserthusturnéer genom hela Sverige.

Solala har besökt Uppsala ett flertal gånger, senast som hemlig gäst vid Orphei Drängars Capris december 2022 och med en rosad konsert på Katalin and All that Jazz i april 2023. 2021 släppte Solala sitt första julalbum ”Solala skapar otrolig julstämning” med minst sagt egna tolkningar av både svenska och internationella julklassiker.

I år gör de för första gången ett stort samarbete med körer i hela Sverige. Knivsta Kören Låtar & Läten tog chansen att anmäla sitt intresse och nu har vi glädjen att kunna bjuda in er till en sprudlande julkonsert på CIK den 2 december.
Välkomna!


Ur recension i UNT:
Stämsångare tar Katalin med storm
För att förstå grejen med Solala räcker det inte med att endast ta upp Spotify. Det blir tydligt för
recensenten som lämnar lokalen matt av nöje.
Sara Runesson, UNT 22 april 2023
https://unt.se/kultur/recension/artikel/stamsangare-tar-katalin-med-storm/l7xo9v5r

Lyssna här:

Biljettpris: 300 kr

Köp biljett

Detaljer

Datum:
2 december, 2023
Tid:
16:00 - 18:00
Kostnad:
300 kr
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , ,

Plats

Scenen
Parkvägen 31 A
Knivsta, Knivsta 74175
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Arrangör

Låtar & Läten
Telefon
tel 070-6171263
Visa Arrangör-webbplats