Laddar Evenemang

Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Elvis, Orbison & I!

17 mars, 19:00 - 20:50

 

En konsert med älskade hits från Elvis, Orbison och Joel Nunez (USA) egna repertoar! Över 10.000 sålda biljetter hösten 2023! Varmt välkommen till en fantastisk konsert i Knivsta!

Det blir en konsert där musikalisk glädje, ös, engagemang och en fantastisk låtskatt står i centrum. Dessutom är barnrättsorganisationen Erikshjälpen med på denna turné, då Joel vill att dessa konserter också ska betyda något för utsatta barn och deras familjer!

Om Joel Nunez
Joel Nunez är en cubansk/amerikansk sångare som blev upptäckt på kryssningsfartyg av ett svenskt artistbolag, flyttade till Sverige och blev av tidningen Megafonen utnämnd till Norrlands mest bokade underhållare 2014-2019 (hela 850 spelningar i Sverige under den tiden)! Efter ett par år i hemlandet så flyttade Joel och familjen tillbaka till Sverige 2021 och han har sedan dess turnerat flitigt, både som soloartist, men har också gjort turnéer och konserter med Doug Seegers, Chris Kläfford, Shirley Clamp och Sonja Aldén. Han vann också nyligen tillsammans med Cecilia Kallin, länsfinalen för Norrbotten av musiktävlingen P4 nästa med låten ”Wait for me”, en stark låt som har stor potential att gå vidare till den stora riksfinalen i augusti.

Om Elvis, Orbison & I
På den här konserten kommer Joel tillsammans med sina begåvande musiker att bjuda på de allra största hitsen från 50-talet, varvat med eget material. Det kommer bli en hel del från Elvis fantastiska repertoar och älskade klassiker från Roy Orbison. Han varvar musiken med korta berättelser från sitt eget liv, både glädje, sorg och skratt. Det blir en mäktig konsert i 50-tals anda!

 

Onumrerade platser, cirka 1h 50 min (paus i mitten). Insläpp från kl 18.15.

Arrangör: Sensus Norrland i samarbete med Erikshjälpen och Northevent norr AB

Köp biljett

Detaljer

Datum:
17 mars
Tid:
19:00 - 20:50

Plats

Scenen
Parkvägen 31 A
Knivsta, Knivsta 74175
+ Google Map
Visa Plats-webbplats

Arrangörer

Privat: Northevent norr AB
Privat: Sensus Norrluand
Privat: Erikshjälpen