Logotyp

14 mars: En helkväll med Anders Widmark

 Guidad tur med arkitekt Dan Johansson, middag och konsert!

Bild

Test

Om konserten

Det här är Anders Widmark när han är som bäst. Ensam vid flygeln i full frihet. Musik för ögonblicket som aldrig kommer tillbaka.

"Anders är pianisten som får en mikropaus att svänga. Som med oöverträffad dynamik och lyrisk känsla, osviklig tajming och bergfast rytmik alltid får sin egen version att framstå som den definitiva!” -Visfestivalen/ Läckö Slott 2019

Anders Widmark har vunnit två grammisar och samarbetat med bland andra Salem al Fakir, Rebecca Törnqvist och Helen Sjöholm.

PROGRAM

Kl 17.00: Guidad tur med arkitekten
Dan Johansson är arkitekt för CIK och kommer att leda en vandring genom byggnaden. Han berättar om hur huset kom till och hur tankegångarna gått när ett av Sveriges största trähus i modern tid skulle byggas. Du får ett glas bubbel under visningen.

Kl 17.30 - 18.50: Middagsbuffé
Förrätt, varmrätt med biff ( finns även vegetariskt alternativ), efterrätt och kolsyrat vatten. Övrig dryck tillkommer.

Kl 19 - 20.20: Konsert med Anders Widmark.

Pris:
Alternativ 1: Guidad tur, buffé och konsert endast 595:- plus service. Köp av paketbiljetten måste göras senast 7 mars så att restaurangen vet hur många gäster det blir.

Alternativ 2: 295:- plus service. Konserten börjar kl 19.00.

Biljetter: biljettkiosken.se länk till annan webbplats

Vill du ha hjälp med att boka biljetten på nätet så hjälper vi dig mer än gärna i informationsdisken på CIK. Kom förbi vardagar 8.00-16.30