Logotyp

Information om webbplatsen

Den här webbplatsen är framtagen av Knivsta kommuns kultur- och fritidskontor för att kunna berätta om bygget av Knivsta Centrum för idrott och kultur.

Ansvarig för innehållet är kultur- och fritidskontoret.

Allmänna frågor, synpunkter eller förslag på webbplatsens innehåll och utformning kan skickas till kommunens informationsenhet via knivsta@knivsta.se.

Tillgänglighet

Vi följer webbdirektiven enligt WCAG 2.0 (Web Content Accessibility Guidelines) för att göra webbplatsen tillgänglig för en bred mottagargrupp, inklusive personer med olika typer av funktionsnedsättningar.

Cookies

Vissa delar av webbplatsen kräver att din webbläsare tillåter lagring av kakor (cookies) i din dator. Kakor lagras på din dator och inte på den här webbplatsen. Här kan du läsa mer om det.

Lyssna

Den här webbplatsen är ansluten till Talande Webb. Med Talande Webb kan du peka och få allt innehåll uppläst samtidigt som texten markeras visuellt med textremsa eller fokus/nedtoning. Du kan själv ställa in hur texten ska visas. Symbol för Talande Webb hittar du längst upp till höger på sidan.

Översätt

Du kan välja att översätta webbplatsen med Google Translate. Välj språk i rullgardinsmenyn längst upp till höger på sidan. Vi kan dock inte garantera riktigheten i översättningen.