Logotyp

Information med anledning av coronavirusets spridning.

I Knivsta kommuns öppna verksamheter inom kultur och fritid följer vi fortsatt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och håller i dagsläget de flesta verksamheter öppna. Hälsohusets simskoleundervisning och gruppträning håller stängt tills vidare. Följ uppdaterad information om verksamheterna här.På kommunens hemsida kan du läsa mer om detta: https://knivsta.se/politik-och-organisation/nyheter-och-pressinformation/aktuella-fragor/coronaviruset-covid-19länk till annan webbplats

Att tänka på när du besöker CIK

Folkhälsomyndigheten bedömer risken för smittspridning i Sverige som mycket hög och uppmanar människor med symtom på infektion, även milda, att begränsa sociala kontakter för att inte smitta andra.

Var uppmärksam på tidiga symtom på infektion som påminner om förkylning och influensa. Vid minsta symtom ska du hålla dig hemma och INTE besöka våra verksamheter.

Är du symtomfri är du varmt välkommen!

Tänk på att tvätta händerna ofta för att undvika att sprida smitta.

Evenemang och sammankomster

Regeringen har tills vidare stoppat allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer i hela Sverige.

Ingen lokal i Knivsta Centrum för idrott och kultur (CIK) tar mer än 400 personer, vilket gör att vi i nuläget håller öppet. Det kan komma att förändras.

Under fliken "Evenemang" ser du om den konsert eller föreställning du tänkt gå på äger rum eller om den är inställd/framflyttad. Vi uppdaterar löpande.

Biljettköpare kommer att informeras via e-post från aktuell biljettaktör.

För idrottsevenemang, se respektive arrangerande förenings hemsida.

Hur påverkas arrangörer som hyr in sig i våra lokaler?

Varje enskild arrangör får i dagsläget själv bestämma om ett evenemang ska köras som planerat eller ställas in.

Vi undersöker självklart möjligheten att boka om evenemanget till datum längre fram i tiden och uppdaterar samtliga kanaler när så är gjort.

För aktuell information, se cik.knivsta.selänk till annan webbplats eller arrangerande förenings hemsida.

Restaurang Kvarnen på CIK

Restaurangen håller nu öppet mellan klockan 10 och 15.

Lunchen som vanligtvis serveras som buffé serveras tills vidare på tallrik direkt från köket.

Håll dig uppdaterad här: https://greatplate.se/restaurang-kvarnen.htmllänk till annan webbplats

Vi ber om förståelse och tålamod

Vi hoppas att ni - besökare, arrangörer, artister och samarbetspartners, har förståelse och tålamod i denna situation. I nuläget förändras saker varje dag och vi arbetar hela tiden med att hantera denna oförutsedda omställning i våra verksamheter.