Logotyp
Bilden föreställer Catrine Wermelin

Knivsta har fått ny fritidschef

Catrine Wermelin är Knivsta kommuns nya fritidschef som tillsammans med Kristina Hadziresic ansvarar för Knivsta Centrum för idrott och kultur.  Hon kommer tidigare från Hälsohuset där hon hade tjänsten som sim- och sporthallschef.

Hej Catrine, vem är du?
Jag är en glad, energisk trebarnsmamma som gillar högt tempo och goda relationer! Jag älskar min vardag i Knivsta där jag träffar invånarna både på CIK, ICA och Hälsohuset. Som instruktör på Hälsohuset uppskattar jag mycket att vi har kunder som representerar hela Knivsta, från senior till ung, från elit till motionär och alla däremellan.

Vad ingår i ditt uppdrag?
I min nya roll som fritidschef ingår det en hel del strategiska frågor men framförallt det stora, viktiga uppdraget kring folkhälsa och hälsa för många! Skapa goda relationer med föreningslivet och bidra till att barn och unga fortsätter att röra sig och tycka om att vara och verka i Knivsta. Det ser jag som ett stort och viktigt uppdrag.

Vad ser du fram emot i din nya roll?
Jag ser fram emot att se att vi tar steg i att berika fritiden för innevånarna i Knivsta! Det kommer vi göra genom goda relationer och genom att vi är tydliga och skapar engagemang, jag är helt säker på att vi tillsammans på kultur och fritidskontoret men också tillsammans med andra, kan göra det.

Varför vill du arbeta just i Knivsta?
Jag fullkomligt älskar att jobba i Knivsta! Det finns ett engagemang utöver det vanliga och vår storlek gör mycket görbart, men att vi ständigt växer, utmanar oss samtidigt att vilja mer och tänka nytt. Jag uppskattar mycket det utvecklingsfokus som finns hos innevånarna i Knivsta!

Välkommen säger vi till Catrine!